De Valk verkoopt in één jaar tijd twee superjachten aan dezelfde klant

James Greenwood, directeur en jachtmakelaar van De Valk Antibes, sloot de verkoop van het 45 meter jacht Anna J. De transactie is indrukwekkend en opmerkelijk gezien dezelfde klant dit jaar al eerder een superyacht bij James kocht. Het benadrukt de kwaliteit van de klantenservice en de klantenbinding van De Valk jachtmakelaars. Deze transactie versterkt bovendien de geloofsbrieven van De Valk in de superyachtsector, ondersteund door een toonaangevend digitaal netwerk en acht vestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Dit indrukwekkende aluminium jacht, ontworpen door Richard Hein en de A Groep, werd gebouwd in 1994 door Oceanco. Anna J combineert opmerkelijke snelheden en prestaties met opvallend veel luxe en comfort. Haar interieur is ruim en licht en biedt plaats aan maximaal twaalf gasten in zes hutten, waaronder een mastersuite en twee VIP-staterooms. Ze biedt tevens onderkomen aan tien bemanningsleden waarmee een ontspannen en luxe vaarbeleving gegarandeerd wordt. Het ultra moderne stabilisatiesysteem vermindert het rollen van het jacht en zorgt, zelfs bij ruwe zeegang, voor ultiem comfort.

“Anna J is momenteel in Nederland voor een refit onder toeziend oog van haar nieuwe eigenaar, zelf een zeer ervaren zeiler”, aldus James Greenwood. De Valk bedankt Kevin Bonnie en zijn collega’s van IYC voor hun hulp als collega-makelaars bij deze transactie. De waarde van goed teamwerk in de makelaarsbranche mag nooit worden onderschat.

Meer informatie www.devalk.nl

 

terug