Bijzonder spectakel: Sail Giethoorn 2014

Houd 12 t/m 15 juni 2014 vrij in uw agenda, want dan organiseert Giethoorn een bijzonder spektakel: Sail Giethoorn 2014. De grootste verzameling Hollands Glorie zeilschepen verzamelen zich in en om Giethoorn.

Het aantal deelnemende boten neemt gestaag toe en ook het programma krijgt steeds meer vorm. De thuishaven van Sail Giethoorn 2014 is het terrein van Waterresort Bodelaeke Giethoorn. Een deel van het gebied is beschikbaar gesteld door Bodelaeke en wordt speciaal voor de gelegenheid volledig omgetoverd tot evenementen terrein.

Bijzondere toevoeging aan het evenement is de Sail wijn. De officiële wijn van Sail Giethoorn 2014 is bij verschillende bedrijven in regio verkrijgbaar. Een belangrijk deel van de verkoop van de wijnen gaat naar de stichting.

Meer informatie op: www.sailgiethoorn2014.nl

terug