Verbouw uw eigen sloep tot een op maat gemaakte beauty

Matez is een klein bedrijf met veel ervaring met alles in- en rondom een stalen boot of sloep. De betrokkenheid van de medewerkers, de persoonlijke aanpak en de oprechte inzet om de wensen van een klant in te vullen maakt het aanvragen van informatie al interessant.

Wil je een sloep net even anders dan de rest? Wil je echt iets unieks? Matez kan je daarmee helpen. Met hun ervaring maken ze een plan hoe een gebruikte sloep of klein motorschip na het strippen weer wordt opgebouwd. Uiteraard volgens je eigen ideeën en wensen, zodat je als het ware een eigen sloep ontwerpt. Niels Bak van Matez: “Dat kan je huidige sloep zijn, maar ook een casco of een andere mooie romp. Bijvoorbeeld oude klassieke scheepjes die tegenwoordig niet meer zo mooi worden gebouwd of getekend. Die schaf je in overleg met ons aan. We hebben al meerdere casco’s in beeld of misschien al in onze werkplaats liggen. Anders dan de sloepjes van tegenwoordig blijven en zijn deze stalen boten vaak waardevast. In sommige gevallen dus ook nog een goede investering. Vaak gaat het om scheepjes die op het eerste oog niet eens op een sloep lijken, maar daar kijken wij doorheen. We zijn er goed in om met behulp van eigen inzicht, fotoshoppen en een schets een idee van het resultaat te maken.” 

Er zijn verschillende voorbeelden van succesvolle projecten die inmiddels zijn uitgevoerd of in ontwikkeling zijn. In veel gevallen wordt de sloep van binnen en buiten gestraald en opnieuw gecoat, zodat de boot weer als nieuw is. Als de motor al is geïnstalleerd kan een refit van een gebruikte sloep ook prijstechnisch heel interessant zijn.

www.matez.nl

terug