Nieuwe range: Boarncruiser Elegance

De Boarnstream heeft haar modellenlijn uitgebreid met de Boarncruiser “Elegance” serie, leverbaar in Sedan en Flying-bridge uitvoering (1300/1500/1700). De “Elegance” straalt kracht en schoonheid uit.

Een enorme binnenruimte allemaal op salonniveau was de absolute voorwaarde bij het ontwerp van deze serie, tezamen met indrukwekkende styling en oogstrelend lijnenspel. Als we daar de opwindende prestatie bij optellen realiseren we ons dat dit in de (stalen) jachtbouwwereld een enorme sprong voorwaarts is. Een mediterrane schoonheid met een geraffineerde mix van kleuren en materialen, gecombineerd met het functionele nuchtere karakter van de noorderling.

Waarom is dit model innovatief?
– Een ongekend woon/leefcomfort op één niveau en toch een oogstrelend lijnenspel.
– Door de steile boeg heeft de “Elegance” een extra lange waterlijn wat resulteert in meer volume, beter vaargedrag en een maximale performance.
– Voor de eigenaar en z’n gasten is het uitzicht op het salondeck riant. Vooral door de forse raampartijen is deze bijna 360 graden, op een woonlevel royaal boven de CWL.
– Ook in staal leverbaar in een semi-planing uitvoering (kruissnelheid ca. 15 kn met een max. van 22 kn). Met steile boeg en diepe V is deze romp speciaal ontworpen voor toepassing van de revolutionaire IPS systemen van Volvo Penta.
– Ook de snelle uitvoering heeft een flinke range (ca 500 – 600 NM) en is zeer geschikt voor de nog iets langere reizen.

De Boarncruiser Elegance is ontwikkeld in samenwerking met Trimm design. Meer informatie vindt u op http://www.boarnstream.com/.

terug