Linssen Yachts Boat Show 2013

Van zaterdag 23 november t/m maandag 25 november organiseert Linssen Yachts in Maasbracht weer de jaarlijkse Linssen Yachts Boat Show. Deze inmiddels 15e show is erop gericht een zo compleet mogelijk overzicht te geven van het huidige Linssen-modellengamma. Diverse modellen van klein tot groot staan weer overzichtelijk naast elkaar opgesteld in onze showroom.

Thema: Klassiek of Classic
Tijdens de show van dit jaar worden meerdere modellen van de Classic Sturdy-serie getoond. Na de Classic Sturdy 28, werden afgelopen voorjaar de 32, 36 en 42 gepresenteerd op de Linssen In-Water Boat Show. Net als de Grand Sturdy 9-serie, is ook deze klassieke serie bijzonder uitgebreid. Verschillende lengtematen, Sedan- of AC-uitvoering, longtop-uitvoering met verlengd kuipdak (bij de sedan), 2 tot 6 vaste slaapplaatsen en uitgekiende indelingen.
Daarnaast biedt een uitgebreide optielijst u de mogelijkheid het schip naar eigen wens en smaak te verfijnen.

Linssen Yachts Boat Show
Bent u op zoek naar een motorjacht? Heeft u al een jacht en bent u op zoek naar iets anders? U heeft een zeiljacht en overweegt over te stappen op een motorjacht? U heeft een sloep en denkt aan een motorjacht met gesloten kajuit, toilet en douche?
Kom dan naar de Linssen Yachts Boat Show. Onze medewerkers en internationale vertegenwoordigers helpen u graag met al uw vragen.

Linssen Boating Holidays
Naast het uitgebreide aanbod aan nieuwe jachten, kunt u ook een indruk krijgen van onze gebruikte motorjachten en kunt u informatie inwinnen over chartermogelijkheden bij het Linssen Boating Holidays®-netwerk. Via dit netwerk kunt u Linssen-jachten huren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Ierland en Slovenië/Kroatië.

De Linssen Yachts Boat Show 2013 begint op zaterdag 23 november a.s. en eindigt maandag 25 november 2013.
De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 – 16.00 uur.

www.linssenyachts.com

terug