Linssen Classic Sturdy 36 genomineerd als European Powerboat of the Year 2014

De nog jonge Classic Sturdy-serie, waarvan het eerste model in 2012 werd geïntroduceerd, mag zich nu al verheugen over een nominatie als European Powerboat of the Year 2014 in de categorie waterverplaatsers.

De klassieke uitstraling valt direct op door de kleurcombinatie, de grote ramenpartijen, de massief teakhouten schuifdeur, de markante handgeknoopte kopleguaan en de stijlvolle, ‘eigenwijze’ grote mast. Het interieur is net zo klassiek, en zeker zo stijlvol. Door de combinatie van warm mahoniehout en hoogwaardige witte plafonds en huidbetimmering in ‘Herreshoff-stijl’ ontstaat een fraaie lichte leefruimte met zeer goed zicht rondom.

Classic Sturdy 36 AC
De toekenning van deze award is gebaseerd op het oordeel van toonaangevende internationale vakjournalisten uit Duitsland, Italië, Noorwegen, Zwitserland, Nederland, Frankrijk en Oostenrijk, die in diverse categorieën producten voordragen voor de award. Zij testen op kwaliteit, productinnovatie, prijs-/kwaliteitverhouding, vaareigenschappen en constructie.

De uitreiking van de award zal plaatsvinden tijdens de openingsceremonie van Boot Düsseldorf, op zaterdag 18 januari 2014.

Boot Düsseldorf is de grootste watersportbeurs van Europa en duurt van zaterdag 18 t/m zondag 26 januari 2014.

www.linssenyachts.com

terug