Kuiper Verzekeringen op Nautic&Lifestyle Event

Komend weekend, zaterdag 12 en zondag 13 oktober, vindt in Harlingen het tweede Nautic & Lifestyle Event plaats. North-Line Yachts toont hier al haar motorjachten. Daarnaast presenteren diverse bedrijven hun producten en diensten.

Bezoekers vinden hier de nieuwste Mercedes Benz modellen van Wensink, oogstrelende juwelen van Kris Janki, nautische kunst van Marco Kaller, de hipste mode van Gewoon Mooi, PM Mannenmode en Kamsma schoenen, beauty demo’s van Esthetica en de nieuwste audio van EP Mensonides. Ook Kuiper Verzekeringen zal hier met haar adviseurs aanwezig zijn. Dit alles onder het genot van een pure koffiebeleving van Brandsma Koffie, hapjes van ’t Havenmantsje, visdelicatessen van Veltman en exclusieve wijnen van Ons. Het geheel wordt in sfeer gebracht door Hijlkema Hout.

Het evenement kan op uitnodiging bezocht worden. Kijk voor meer informatie op: www.north-line.nl

terug