Compleet uitgeruste aluminium visboot te koop bij opbod voor het goede doel

Tijdens de hengelsport en botenbeurs in de jaarbeurs in Utrecht gehouden op vrijdag 8 t/m zondag 10 november wordt op de stand van Boatingworld Beekman Watersport/The Fishing Dutchmen een compleet ingerichte aluminium Smartliner visboot met Mercury motor en Pega trailer per opbod geveild voor het goede doel: Stichting Opkikker.

Het ontwerp van deze visboot is een samenwerking tussen Beekman Watersport uit Goes en het visblad Beet. Tal van sponsors zoals Beekman Watersport, Mercury Marine, Pega boottrailers, Raymarine, MDSI en nog vele anderen werkten belangeloos mee om deze boot uit te rusten en daarnaast een aantrekkelijk assortiment hengelsportmaterialen toe te voegen. Deze compleet uitgeruste aluminium Smartliner boot heeft een waarde van ruim 19.000,- euro.

Biedingen kunnen van te voren ook aangemeld worden via Hein_Hoogduin@hotmail.com, penningmeester van The Fishing Dutchmen (en ook te volgen via Marktplaats op “aluminium visboot Smartliner 170 voor Stichting Opkikker”)tot zondagmiddag 10 november 12.00 uur. Dan sluit de bieding en wordt de boot aan de hoogste bieder verkocht tijdens de beurs in Utrecht en eventueel overhandigd. Het opgebrachte bedrag wordt daarna geschonken aan Stichting Opkikker.

De Sportvisboot is als volgt uitgerust:

*De boot is een aluminium Smartliner 170 geschonken door Boatingworld Beekman Watersport uit Goes. Deze boot is 5.00 meter lang en 1.95 meter breed, heeft een basis gewicht van 206 KG. Deze boot is door Beekman Watersport geheel aangepast met een casting platform, vele opbergluiken, praktische accessoires en voorzien van donkerblauwe waterbestendige vloerbedekking.
*De motor, beschikbaar gesteld door Mercury Marine Nederland is een zuinige drie cilinder Mercury 25 PK ML EFI viertakt buitenboordmotor, met een gewicht van 71 KG.
*De elektrische motorguide boegmotor is eveneens beschikbaar gesteld door Mercury Marine Nederland. 
*De Pega L550/450 boottrailer met centreerwielen is beschikbaar gesteld door Pega BV.
*Navigatie Dragon Fly apparatuur (GPS/Fishfinder) wordt geschonken door Raymarine.
*MDSI (www.mdsi.nl) stelt twee Attwood stoelen en 5 Scotty hengelsteunen beschikbaar.
De hengelsportmaterialen zijn geschonken door:
*Pure Fishing kunstaas: een Penn hengel met molen.
*Shimano: hengel met molen.
*Spro: hengelsportmaterialen.
*Fox Rage: 2 Ultron Spinning Medium Lures hengels.
*De firma Clarijs Advies, wil de boot verzekering voor één jaar op zich nemen.
*De firma Grafisch Bedrijf Goes (GBG) heeft de wrapfolie en de belettering geschonken
*Jack Beekman van Boatingworld Beekman Watersport heeft ervoor zorg gedragen dat alles is ingebouwd en afgewerkt.

Totaalwaarde ruim 19.000,- euro

Meer informatie over deze bootcombinatie is te verkrijgen bij Beekman Watersport BV te Goes, www.beekmanboten.nl. en op de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht.

Kom naar de stand van Boatingworld Beekman Watersport/The Fishing Dutchmen tijdens de:
Hengelsport- en Botenbeurs
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 8 november t/m zondag 10 november
Openingstijden: dagelijks 10-17 uur

terug