X-Yachts introduceert een nieuwe cruiser: de Xc 35

Begin 2014 zal X-Yachts hun nieuwste model in de Xcruising range, de Xc 35, presenteren. De Xc 35 is ontwikkeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in gemakkelijk te varen schepen met veel zeilplezier als hoogte prioriteit. Zeilplezier gaat niet alleen om de snelheid, maar met name om het gevoel van een schip met stabiliteit en perfecte balans. Kortom, de Xc 35 staat garant voor comfortabel cruisen met behoud van uitmuntende zeileigenschappen.

Het mahoniehouten interieur, de ramen in de romp en de luiken zorgen voor een lichte, maar tevens knusse sfeer. De Xc 35 zal gebouwd worden met twee hutten, een ruime natte cel, voldoende opbergruimte en zal standaard geleverd worden met teak in de kuip. Het grote volume van de romp zorgt er ook voor dat de 30 pk motor, een watertank van 245 liter en een dieseltank van 165 liter geplaatst kunnen worden.
Deze Xcruiser is gemakkelijk alleen of met twee personen te bedienen en word aangeboden vanaf € 193.500,- inclusief BTW. De huidige Xc serie bestaat uit de Xc 38, Xc 42, Xc 45 en Xc 50.
In mei 2014 zal de eerste Xc 35 naar Nederland komen en zal dan te bewonderen zijn bij X-Yachts Holland in Marina Muiderzand.

www.x-yachts.nl

terug