Primeurs en proefvaren op 10e Motorboot Sneek

Met een aanbod van meer dan 250 motorboten biedt Motorboot Sneek voor de tiende maal de watersportliefhebber een zeer interessante motorbootbeurs. Negen aangesloten bedrijven tonen vanaf eigen locatie hun aanbod nieuwe en gebruikte motorboten. Na een succesvolle voorjaarsshow in april zal ook deze najaarseditie van 1 t/m 3 november vele liefhebbers van motorboten naar Sneek trekken.

Breed aanbod in nieuw en gebruikt
Motorboot Sneek is in de loop der jaren gegroeid tot de motorbotenbeurs van Nederland. De beurs mag zich deze jubileumeditie verheugen op maar liefst acht primeurs van Sneker bodem. De acht aangesloten jachtwerven tonen zowel nieuwe als gebruikte motorjachten en bieden de bezoeker een unieke kijk op de kwalitatief hoogwaardige jachtbouw die Nederland rijk is. In de overdekte verkoophaven van De Valk jachtmakelaars ligt een zeer ruim aanbod van jong gebruikte motorschepen tussen de 10 en 25 meter lengte. Natuurlijk liggen alle negen bedrijven direct aan het water en het maken van een proefvaart behoort dan ook tot één van de aantrekkelijke mogelijkheden.
 
Goed gewaardeerd
Motorboot Sneek wordt tweemaal per jaar gehouden in Sneek. Tijdens de voorjaarsshow in april van dit jaar bleek het publiek de beurs wederom zeer goed te waarderen door in groten getale naar Sneek te komen. Het brede aanbod en de mogelijkheid om een proefvaart te maken wordt door de bezoeker goed ontvangen. Het viel Marije Mulder van De Valk Jachtmakelaars voornamelijk op dat de kwaliteit van de bezoekers zeer goed was. ‘De bezoekers van de show in april waren gericht op zoek naar een andere boot, zowel nieuw als gebruikt. Je merkt dat vooral die combinatie en het zeer complete aanbod erg gewaardeerd wordt’ aldus Marije Mulder.

Deelnemers
Motorboot Sneek vindt plaats op vrijdag 1 tot en met zondag 3 november, dagelijks van 11.00u tot 17.00u. De negen aangesloten bedrijven zijn: Aquanaut Yachting, Brandsma Yachting, Da Vinci Yachts, De Valk jachtmakelaars, Jansma Jacht, Jetten Yachting, Privateer Yachts, SK-Jachtbouw en Vivante Yachts. Naast deze negen aangesloten bedrijven zullen op de locaties verschillende leveranciers zoals Alexseal Yacht Coatings, Raymarine, Techno Center Noord, Volvo Penta en Delta Lloyd verzekeringen aanwezig zijn om de bezoeker van allerhande nuttige informatie te voorzien.  Hotel Amicitia Sneek biedt bezoekers een MotorBootSneek arrangement aan voor overnachting.

www.motorbootsneek.nl

terug