Hutting Yachts Cruising Day 2013

Verre reizen over zee, de beleving en het realiseren van de ultieme droom staan centraal tijdens de Hutting Yachts Cruising Day 2013. Op zaterdag 12 oktober vanaf half 11 heeft de jachtwerf haar deuren geopend om u een leuke, inspirerende en vooral informatieve dag te bezorgen. Iedereen is welkom om onder het genot van een werelds-hapje kennis te maken met het Hutting-team en haar ambities.

Tijdens de Cruising day kunt u een kijkje nemen in en op de Hutting jachten, verhalen delen met zeezeilers, informatieve lezingen bijwonen, kennis maken met interessante producten maar ook spreken met de vakmensen die de schepen bouwen en onderhouden. Het Hutting-team bestaat uit: ervaringsdeskundigen, architecten, bouwers en productspecialisten. Zij adviseren en inspireren u graag en staan open voor al uw vragen.

Ook kunt u kennis maken met het meest recente project onder de noemer Hutting-Specials. Dit omvat de bouw van een 9.5m Limousine-tender getekend door Frank Laupman en Van Oossanen Naval Architects. Deze tender wordt custom-build afgestemd op een megajacht welke momenteel in Italië in aanbouw is.

Hiernaast zullen de specialisten van Hutting Yachts in het kader van volledige refit, uitleg geven over de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw schip, van het vervangen van teakdekken tot het smeren van lieren of het spuiten van romp en opbouw.

Hutting Yachts staat voor exclusief, kwaliteit en custom-build. Dit wordt ondersteund met merken die deze ambitie delen. Zo presenteren o.a. Donkervoort sportcars, en Van Der Gang watches hun producten op de Cruising day. Deze dag wordt verlekkerd door het aanbod van een wijnproeverij in ‘wereldwijde wijnen’ gecombineerd met zeewaardige hapjes, verzorgt door het regionaal populaire restaurant en wijnhuis ‘ONS’ te Harlingen

Hutting Yachts, gelegen aan de Stienplaat 3 te Makkum kan zonder inschrijving bezocht worden. Voor meer informatie www.hutting-yachts.nl

terug