Geslaagde Mercury Days 2013 in Well aan de Maas

Na het grote succes van de Mercury Days vorig jaar, werd deze Mercury watersportdag voor de tweede keer gehouden op 7 september 2013 op en aan het Leukermeer.

De ruim 1.700 bezoekers hebben een grandioze dag beleefd. Voor een deel met een eigen boot met Mercury motor of gewoon met vrienden en familie. Er waren ruim 40 verschillende boten om mee test te varen. Met motoren van 2,5 tot zelfs 700 pk, dus voor ieders smaak. Voor de kinderen waren er talloze activiteiten op, in en rond het water zoals kano‘s, stand-up-paddling, springkussen, FlyBord demonstraties, aqua-ballen….

Spectaculair waren de powerboats, met motoren tot 800 pk en een adembenemende waterski-demonstratie achter één van deze boten zorgde voor veel sensatie. De Workshops met onderwerpen als SmartCraft, DTS, VesselView, Fuel Care, Lubricants & Oils,  propellers en Axius werden goed bezocht.

Entree en activiteiten waren voor alle bezoekers gratis. De sfeer werd mede bepaald door de goede muziek, snacks en drankjes aan het water. Een ideale dag voor hen om gelijkgezinden te treffen, ervaringen uit te wisselen, informatie te verzamelen, andere boten te testen of gewoon te genieten. Een onspannende dag met de Mercury familie. 

De bezoekers die via de tombola een Mercury 290 Adventure opblaasboot, Mercury F5 pk buitenboordmotor of één van de andere fraaie prijzen hebben gewonnen zullen met nóg meer plezier aan deze dag terugdenken.

Houd dus vooral de Mercury Days 2014 in de gaten in het eerste weekend van september, en zorg dat u er bij bent:  Mercury behind you, the world before you.

Facebook: www.facebook.com/MercuryMarineDENL

www.mercury-marine.eu
 
www.brunswick-marine.com

terug