21 & 22 september 2013: Victoire Weekend in Monnickendam

Victoire, één van de langst bestaande Nederlandse merken (1961) op het gebied van de bouw en ontwikkeling van zeiljachten, organiseert in het weekend van 21 en 22 september een ‘open huis’ in Monnickendam.

Naast de presentatie van de Victoire V42RE zullen er nog een aantal andere activiteiten plaatsvinden. Zo zal er een toelichting gegeven worden op de toepassing van Esthec op het dek van bestaande schepen, kunnen Victoire eigenaren advies krijgen over de re-fit van hun schip en zullen er verschillende Victoires te zien zijn die ter verkoop worden aangeboden.

 “Naast onze nieuwe ontwikkelingen willen wij ons ook gaan richten op de service voor eigenaren van bestaande Victoires. Er zijn er ruim 2200 Victoires gebouwd en veel van deze schepen zijn nog in de vaart. Wij willen voor de eigenaren als servicepunt fungeren en oplossingen bieden voor refit van interieurs en motoren, beheer en onderhoud verzorgen en bemiddelen bij aan- en verkoop van Victoires”, aldus Geert Wilmink, directeur van Victoire. “Wij hebben een team van specialisten beschikbaar die flexibel ingezet kunnen worden. Tevens kunnen onze ontwerpers van Powerhouse-Company adviseren in vormgeving, kleur en materiaalgebruik”.
 
Ook is het voor eigenaren die hun schip willen verkopen steeds gecompliceerder om dit op een efficiënte en kosteneffectieve manier te doen. De markt wordt steeds internationaler en de prijzen worden minder transparant. “Wij bieden Victoire eigenaren de mogelijkheid om hun schip bij ons in bemiddeling te geven terwijl ze kunnen blijven varen. Wij zorgen ervoor dat het schip verkoopklaar gemaakt wordt en internationaal ter verkoop wordt aangeboden. Ook wanneer iemand pas aan het eind van het vaarseizoen zijn of haar schip wil verkopen kunnen wij al bemiddelen. Wij worden regelmatig uit het buitenland benaderd of wij goede gebruikte Victoires weten te vinden”, aldus Wilmink. “Ook wanneer eigenaren om persoonlijke redenen plotseling niet meer voor hun eigen schip kunnen zorgen bieden wij de helpende hand. “In dit soort gevallen is het prettig als je een betrouwbare partner hebt die de zorg voor het schip overneemt. Die partner willen wij zijn. Wij zijn tenslotte een grote Victoire familie!”

Openingstijden Open Huis:
Zaterdag 21 september van 14.00 tot 19.00 uur
Zondag 22 september van 12.00 tot 19.00 uur

www.victoire.nl

 

terug