Tusken de Marren introduceert App

Recreatiepark Tusken de Marren heeft nu, als één van de eersten in Friesland, zijn eigen App ontwikkeld. Hierin is alle informatie opgenomen die een gast zich maar kan wensen wanneer hij verblijft op Recreatiepark Tusken de Marren in het hartje van Friesland tussen de meren.

De nieuwe App is voor zowel Android als Apple gebruikers. Hier kun je eenvoudig alle activiteiten in de nabije omgeving inzien, je kunt de faciliteiten in en om het park bekijken en zelfs een boeking plaatsen. Recreatiepark Tusken de Marren is hiermee uniek in zijn soort. Via onderstaande link kun je de App downloaden:

http://apps.appmachine.com/recreatieparktuskendemarren

Korting
Als introductie van de nieuwe App biedt Tusken de Marren de gasten die vóór 1 september 2013 een verblijf bij het park boeken een korting aan van € 50,- (niet in combinatie met andere acties). Het verblijf moet vóór 1 januari 2014 plaatsvinden. 

Meer informatie over het recreatiepark vind je op: www.vakantiehuizenaanwater.nl

terug