Toekomst beleven met de Torqeedo DEEP BLUE

Tijdens de afgelopen METS presenteerde de toonaangevende Duitse fabrikant van schone, elektrische buitenboordmotoren Torqeedo haar nieuwste product: De DEEP BLUE 55kW / 75pk buitenboordmotor met bijbehorend Lithium accupakket. Torqeedo heeft hiermee de prestigieuze METS DAME – Design Award 2012 gewonnen. De demoboot van Torqeedo, een Palena 6.2 speedboot, voorzien van deze outboard komt naar Nederland. ASA Bootelectro biedt als distributeur voor Torqeedo de mogelijkheid tot het maken van een proefvaart om zelf de toekomst te beleven.

De demo speedboot is beschikbaar van 5 t/m 10 augustus 2013 op de proefvaarlokatie in Zaandam. Graag aanmelden via telefoon (020-4369100) of per e-mail: info@asabootelectro.nl nadere info bij aanmelding.

De Torqeedo DEEP BLUE is ontwikkeld voor commerciële gebruikers en “Green boaters”.
Een zeer krachtige elektrische aandrijving, gemaakt van high-tech componenten, industrieel ontwikkeld en gefabriceerd, onafhankelijk van brandstofprijzen. Schoon en stil.

Economisch interessant voor frequente gebruikers of voor gebruik in gebieden waar het verboden is met verbrandingsmotoren te varen.

De Lithium batterijen zijn ontwikkeld in samenwerking met Johnson Controls en vinden hun oorsprong in de automotive industrie. De batterijen hebben na 9 jaar nog een restcapaciteit van 80%, waar Torqeedo garantie op geeft.

Het DEEP BLUE systeem heeft een batterij capaciteit tussen 26kWh en 52kWh en een verkoopprijs van EUR 17.999,= exclusief batterijen. De prijzen hiervoor variëren van EUR 29.800,= (26kWh) tot EUR 59.600,= (52kWh)

www.asabootelectro.nl

terug