Primeur Vedette 12.30 salon op de HISWA te water

Op de Hiswa te Water toont Vedette haar primeur, de Vedette 12.30 salon. Ontegenzeggelijk heeft ook de Vedette 12.30, de zo kenmerkende Vedette lijnen. Klassieke lijnen, maar toch modern vormgegeven.

Het casco is opvallend luxe gebouwd, verdiepte ramen, stoere ‘pet’ boven de front ramen, zeer ruime gangboorden welke middels een rond ingezette trap op het ruime zwemplateau eindigen met uiteraard een spiegeldeur. Veel RVS is verwerkt op kritieke plaatsen. Kortom een zeer duurzaam schip voor een onbetwist gunstige prijs / kwaliteit verhouding. Deze Vedette is niet alleen robuust en stoer, maar tegelijk elegant. Uiteraard kregen, zoals altijd, de vaareigenschappen, voortstuwing & techniek, conservering, geluid, indeling & afwerking alle aandacht. Vanzelfsprekend zijn onze eerder opgedane ervaringen ook verwerkt in dit nieuwe ontwerp. Alle reeds varende Vedettes zijn zéér stabiel, glijden met gemak door het water, zijn fluisterstil en voorzien van alle luxe. Zo vindt men bij de Vedette 12.30 salon in de kajuit standaard een aparte slaapkamer (met frans bed), een tweede afgesloten slaapkamer met twee bedden, een ruime comfortabele rondzit, veel opbergruimte in de vele lades en (hang)kasten, een ruime keuken, een douche met luxe glazen douchewand en een zeer ruim toilet. Indelingen kunnen bij ons vergaand worden aangepast aan de wensen van de klant.

De Vedette 12.30 salon geeft het gevoel van de vrijheid die water met zich meebrengt, doordat de kuip ruim en open is. Men kan met dit schip met alle gemak de wateren bevaren, ook bij (onverwacht) ruw weer!

Specificaties:
L x b x d 12.30 m x 4.15 m x 1.12 m
Stahoogte 1.98 m
Kruiphoogte kajuit 2.46 m
Romp Multiknik staal, vlak en kiel van 5 mm
CE B (zee)
Leverbaar voor € 222.500,-

Vedette Jachtbouw
Smidskade 18
2461 TR Ter Aar
tel 0172 600 495
www.vedette.nu

terug