Primeur Scangaard 26 Classic op HISWA te water

Op basis van de Scangaard 21 Classic heeft Degerö Yachtbau GmbH, samen met het ontwerpbureau iYacht GmbH, de Scangaard 26 Classic ontwikkeld. Een prachtige daysailer met mooie klassieke lijnen,een lange kiel en een aangehangen roer. Vanwege de doorontwikkeling van de Scangaard 21 Classic is er nu een klassieke boot met moderne zeileigenschappen ontstaan: de rust van een langkieler en toch zeer wendbaar. Een concept uit twee werelden. Het is gelukt om een jacht te ontwikkelen met een totaal eigen gezicht, waar het hart sneller van gaat kloppen.

Met deze daysailer kun je zelfs de Europese wateren ontdekken. Grenzeloos omdat de boot met een totaal gewicht van 1.700 kg ook goed trailerbaar is en makkelijk te kranen is doormiddel van een centraal hijsoog. Het vaargebied beperkt zich niet tot Nederland. Wat te denken van Denemarken, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Engeland, Frankrijk of het Middellandse zeegebied.

Het is een tijdloos en grenzeloos jacht met het comfort om langer op te verblijven. Het jacht is met een kleine bemanning goed te bezeilen, mede door zijn zelf kerende fok. Verder is zij uitgerust met een grootzeil en rolfok. Voor de motor zijn er diverse mogelijkheden, inboard elektromotor, diesel motor of buitenboord motor, dit is afhankelijk van het vaargebied. Het is een 26-voeter met een ruime comfortabele kuip voor 4-6 personen. Het interieur van deze kajuit bied slaapplaats voor 4 personen en een saloonruimte met banken. Verder is er een optie voor een toilet en een kleine kombuis. De Scangaard 26 Classic kan op wens van de klant aangekleed worden, zodat hij een daysailer heeft die bij hem past. Degerö Yachtbau GmbH heeft jaren lange ervaring met het bouwen van kwaliteits jachten. In samenwerking met de dealers staan ze dan ook garant voor persoonlijke aandacht en hoogwaardige service zowel voor als na de levering.

Laat u verrassen en vergelijk deze daysailer met andere daysailers, dan zult u tot de conclusie komen dat de Scangaard 26 Classic dat biedt wat u van een daysailer kunt verwachten.

General Dimensions:

Length over All : 8.18 m
Beam : 2.43 m
Draft : 1.20 m
Displacement from : 1.700 kg
Sails (Main and Jib) : 32 m2
CE-Category : C

Beute Scandinavian Yachts
Suderséleane 13
8711 GX Workum
Telefoon 0515 – 54 21 08
info@scandinavianyachts.nl
www.scandinavianyachts.nl

De Scangaard 26 Classic wordt gebouwd bij Degerö Yachtbau GmbH te Fahrdorf in Duitsland, zie info www.scangaard.com. Beute Scandinavian Yachts is dealer voor de Benelux.

Standnummer HiISWA te water:  I-05

terug