Introductie Antaris Fifty5 op HISWA te water

In navolging op de zeer succesvolle Antaris Sixty6 introduceert Antaris een nieuw Nederlands topproduct: De Antaris Fifty5. De officiële introductie van deze nieuwe boot vindt plaats tijdens de HISWA te water in Amsterdam op 3 september om 13.00 uur.

Deze stoere, ruime en eigentijdse sloep is anders dan alle andere sloepen. Kenmerkend voor deze polyester sloep is het rechte steven en de rubber stootrand langszij. De sloep is voorzien van een geïntegreerd zwemplateau en daarnaast is er wederom veel aandacht besteedt aan het zitcomfort in de sloep. De speciale rompvorm zorgt voor stabiliteit en indien gewenst kan er snel met deze sloep worden gevaren.

Introductieprijs € 31.000,-

Antaris Fifty5
Lengte: ca. 6.00 m
Breedte: ca. 2.50 m
Diepgang: ca. 0.60 m
Doorvaarthoogte: ca. 1.00 m
Gewicht: ca 1.100 kg
CE categorie: C
Materiaal: Polyester
Motorisering: 12 tot 52 pk
Aantal personen: 10 personen

Locatie: HISWA te water NDSM-Werf Amsterdam

www.antarisboats.com

terug