HISWA te water 2013 bomvol activiteiten

Van 3 t/m 8 september vindt HISWA te water voor de tweede keer plaats in de nieuwe Amsterdam Marina. Met ruim 300 boten en tal van activiteiten voor jong en oud is de 30ste editie van de bootshow een geweldige dag uit voor elke watersportliefhebber. Kom bijvoorbeeld Flyboarden, zeilen, kanoën of SUP-en. Maak een vaartocht met Zeesleepboot Holland of geniet van een heerlijke massage. Het kan allemaal op de HISWA te water.

CooperYacht: plezier in varen
CooperYacht komt naar de HISWA te water met maar liefst drie boten; De Cooper 745 Sloep, Cooper800 Tender en de CooperSailing 650. Deze laatste zal worden gepresenteerd tijdens de beurs! Of je nu wilt loungen op het water, van snelheid houdt of van spectaculair zeilen houdt, CooperYacht biedt een ruim assortiment aan boten. Bij hun eigen scheepswerf produceren ze motorboten, zeilboten en tenders. CooperYacht produceert ook op maat. Kleur, materiaal en uitrusting zijn zelf te kiezen om uw eigen droom te creëren. Kom langs bij de stand op D04. Voor meer informatie kijk op www.cooperyacht.com.

Hippe Waterbuggy van LifeStyle Yachting bij de HISWA te water
Deze hippe Waterbuggy is de nieuwste motorisch aangedreven waterjet. De funboat kan 360° om z’n as draaien/varen en is zeer eenvoudig met een joystick te besturen. Nu bij de HISWA te water op stand D01. Mede mogelijk gemaakt door Boei2 en Waterbuggy.

Tijd speelt geen rol bij Fort Resort Beemster
Op het Luxury Island maakt u kennis met al het goede op het gebied van wellness, gastronomie en gastvrijheid van Fort Resort Beemster en het Poterne restaurant. Proef de speciaal geselecteerde wijnen tijdens een van de proeverijen of kom ontspannen met een heerlijke massage. Fort Resort Beemster herbergt in het oude fort; een van de meest luxueuze wellnessresorts van Nederland. In de karakteristieke sfeer van het fort beleeft u wellness zoals u nog nooit heeft ervaren. U bent welkom, laat u verrassen! Beleef, onthaast & vergeet tijd. Tijdens de HISWA te water is Fort Resort Beemster te vinden op stand E62.

Solar Boat van de TU Delft
Bezichtig de Solar Boat op het Kenniseiland. Het studententeam geeft demonstraties en presentaties over de ontwikkeling en de bouw van de boot. Sinds 2006 vind er iedere twee jaar in Nederland de ‘World Cup for solar-powered boats’ plaats. Het TU Delft Solar Boat team is een studententeam dat aan de basis lag van de oprichting van deze race. Het team heeft twee keer de overwinning geboekt en is sinds 2010 bezig met de ontwikkeling van een boot op draagvleugels. De Solar Boat is te vinden op het ‘kenniseiland’ op stand C30.
 
De Flyboard Experience, een super gave ervaring
Vlieg als Superman door de lucht tijdens de Flyboard Experience, een activiteit die u niet mag missen. Flyboarden is makkelijk te leren en u wordt goed begeleid door gecertificeerd personeel. Het flyboarden zelf is bij stand C30. Minimum leeftijd: 14 jaar, Maximaal 125 kg en schoonmaat 47. Kosten zijn €25,- (enkel contant betalen). Trek de stoute (wakeboard) schoenen aan en kom naar de HISWA te water! Aanmelden hiervoor kan bij de activiteiten balie op stand D1.
 
Expositie van 25 Nautic Amsterdammertjes
Speciaal voor watersportliefhebbers heeft ArtBusinessTour Amsterdammertjes ontworpen geheel in stijl. De Amsterdammetjes zijn uniek, kleurrijk, en hebben een boot op de top. Leuk voor bij u thuis of op kantoor. 25 Nautic Amsterdammertjes worden geëxposeerd en twee worden geveild voor het goede doel; het Nautisch Fonds en Setting Sail. De veiling is al van start, doet u mee? http://www.artvinkeveen.nl/veiling.

De ArtBusinessTour is een initiatief van Art Vinkeveen en Atelier Loeviera, waarbij Jachthaven Vinkeveen de thuisbasis is. De essentie van dit innovatieve concept is kunst verbinden met het bedrijfsleven, waarbij exposure en naamsbekendheid voor de kunstenaars voorop staat.

Wilt u iemand op een originele manier verrassen, of iemand een persoonlijk cadeau geven. Speciaal voor bedrijven bied Art Vinkeveen business belevingspakketten. Nieuwsgierig geworden? Kom een kijkje nemen in de entree, waar verscheidene kunstenaars ook live aan het schilderen zijn. Preview van de Nautic Amsterdammertjes op http://www.hiswatewater.nl/nl-NL/787/kunstveiling.html.

KNRM
Vanzelfsprekend ontbreekt ook dit jaar de KNRM niet op de HISWA te water. Dit jaar is de KNRM aanwezig met de oud-reddingboot Johanna Louisa, terwijl op de stand exclusief de artikelen van de nieuwe online Reddingwinkel worden gepresenteerd.
Nog geen donateur? Meld je dan nu aan als donateur van de KNRM en krijg per omgaande een gratis toegangskaart voor de HISWA te water thuisgestuurd.
Ga direct naar de HISWA te water actie voor nieuwe donateurs. 
 
Het volledige activiteitenoverzicht van de HISWA te water 2013 vindt u op de webiste www.hiswatewater.nl.

terug