De Valk’s nationale taxatie actie

Tijdens de HISWA te Water (dinsdag 3 tot en met zondag 8 september 2013) organiseert Jachtmakelaardij De Valk de Nationale Taxatie Actie. Eigenaren kunnen voor een zeer gereduceerd tarief De Valk’s Nationale Taxatiebon aanschaffen waarmee een officieel taxatierapport kan worden verkregen.

Voor wie?
Eigenaren met schepen vanaf 10 meter en niet ouder dan 1995 en een Nederlandse ligplaats komen voor deze actie in aanmerking.

Wanneer?
De taxatiebon is 3 tot en met 8 september 2013 verkrijgbaar voor slechts EUR 50 en kan tot en met 31 oktober 2013 ingewisseld worden.

Aanschaffen?
De Valk’s Nationale Taxatiebon is aan te schaffen bij de vijf De Valk vestigingen in Nederland (Hindeloopen, Loosdrecht, Monnickendam, Sneek en Sint Annaland), online via www.devalk.nl/taxatiebon of op De Valk stand E11 tijdens De HISWA te Water 2013. Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op met één van onze medewerkers via 0888-338222 of welcome@devalk.nl.

Wie is De Valk?
Bijna 70 jaar geleden begon De Valk met de bemiddeling in boten. Daarbij specialiseerde De Valk zich gaandeweg in jachten vanaf 10 meter en met een waarde boven de EUR 75.000. Ook breidden de activiteiten zich uit en werden er nieuwe diensten toegevoegd aan de jachtmakelaardij. De Valk opende meerdere eigen kantoren in binnen- en buitenland. In de jachtmakelaardij heeft De Valk een zeer solide reputatie opgebouwd en behoort tot de meest vooraanstaande jachtmakelaars met klanten over de hele wereld. Voor meer informatie zie de site van De Valk www.devalk.nl/taxatiebon

terug