De Boarnstream levert jacht van 50 voet op aan Australische opdrachtgever

Donderdag 8 augustus 2013 heeft De Boarnstream een Boarncruiser 50 Classic Line geleverd aan haar 1e Australische klant. Begin dit jaar is er een handtekening gezet voor oplevering Augustus 2013. In een record tempo is de Boarncruiser 50 Classic Line compleet naar wens van de eigenaar gebouwd en opgeleverd.

De eigenaar vaart dit jaar in Nederland, volgend jaar wil hij naar de zwarte zee met het schip en dan via Singapore naar de thuishaven in Adelaide-Australië. Het schip is dan ook speciaal aangepast aan de Australische eisen.

De Boarnstream is er zeer verheugd over, dat de Australische opdrachtgever bewust heeft gekozen voor maatwerk en echte Nederlandse degelijkheid.

Meer informatie vindt u op www.boarnstream.com

terug