21 en 22 september: Bootaccessoire Beurs bij Jachthaven Naarden

Op zaterdag 21 september en zondag 22 september organiseert Jachthaven Naarden een beurs met nieuwe en gebruikte watersportartikelen. De jachthaven nodigt u uit om te komen kijken, snuffelen of zelf te verkopen.

Van zwemvest tot marifoon
Terug van weggeweest: Op zaterdag 21 en zondag 22 september organiseert jachthaven Naarden de BootAccessoire Beurs. Dé plek om uw gebruikte watersportartikelen te verkopen of om zelf iets aan te schaffen. Dus, is uw kind uit zijn of haar zwemvestje gegroeid? Bent u toe aan nieuwe bootschoenen? Of bent u misschien op zoek naar de laatste technische snufjes voor aan boord? Dan bent u op de BootAccessoire Beurs aan het juiste adres.

Kopen en verkopen
Op de BootAccessoire Beurs zijn zowel particulieren als bedrijven van harte welkom om hun spullen te verkopen. Meedoen is eenvoudig en voor ligplaatshouders en bedrijven op de jachthaven zelfs gratis. Jachthaven Naarden zorgt voor de locatie en de kraam. U hoeft alleen voor de spullen te zorgen! We verzoeken u wel van tevoren even aan te geven dat u meedoet. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@jachthavennaarden.nl of te bellen met 035-6956050. Natuurlijk kunt u ook even binnenlopen bij het Havenkantoor.

BootAccessoire Beurs
Datum: zaterdag 21 september & zondag 22 september
Tijd: 09.00 uur – 17.00 uur
Meer info: www.jachthavennaarden.nl

terug