14 en 15 september: Grote sloepenoccassionshow bij Langweerder Sloep

Op 14 en 15 september organiseert de Langweerder Sloep in de Friese watersportplaats Langweer een sloepenshow. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u onze gebruikte Langweerder Sloepen en diverse andere merken bezichtigen of proefvaren.

Ruime keuze uit verschillende type sloepen zoals o.a. de Harderwijker sloep, Garda Elegance, Silverfish, Vioolsloep en de Langweerder 700 Tender.

Naast de verkoop van nieuwbouw en occasions richt Langweerder Sloep zich ook op de verhuur van de sloepen. De Langweerder Sloep is zeer geschikt voor dagtochten of meerdaagse tochten. Een bedrijfsuitje met meerdere of grote sloepen én een meerdaags sloeparrangement behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook dit jaar is er weer een gezellige nautische markt en wordt er ook aan de kinderen gedacht! Op zaterdag 14 september en zondag 15 september van 10.00 tot 17.00 uur zien wij u graag bij ons in de haven, de koffie staat klaar!

www.langweerdersloep.nl

terug