Zinder 880 nieuwste tender in premium segment

Er is een nieuwe tender op de markt, in het premium segment: de Zinder 880. Extra bijzonder: de Zinder 880 is van 100% Nederlandse makelarij. Bezoekers van de Nationale Sloepenshow op 22 en 23 juni in Bataviahaven (Lelystad) hadden de officiële primeur.

De Zinder 880 valt op door zijn stijlvolle, moderne maar toch tijdloze design. De sportieve dagtoerboot, met een lengte van 8.80 meter geschikt voor gezelschappen tot 10 personen, biedt een uitgebreid pallet aan variatiemogelijkheden. Zo kan worden gekozen uit een breed scala aan matte lakken en is de boot verder met verschillende dekdessins en stoffen geheel naar wens te customizen. Daarbij blijft voorop staan dat iedere uitvoering van deze tender in het oog springt als een stoere en stijlvolle verschijning op het water.

Wie de Zinder 880 alleen op zijn looks beoordeelt, doet hem echter tekort. De Zinder880 is namelijk gebouwd van 100% aluminium en is daardoor geheel onderhoudsvrij. De afwerking is stijlvol en tot in de puntjes verzorgd met hoogwaardige lakken, compostiet dekmateriaal en prachtige stoffen. Zijn soepele, krachtige dieselmotor (voor kenners: 180 PK Yanmar), boegschroef en de ruimtelijke indeling zorgen voor maximale vaarbeleving. Langzaam over de grachten of op volle snelheid over het IJsselmeer, de Zinder880 belooft onder alle omstandigheden ultiem vaargenot.

Wie nieuwsgierig is geworden of zelf online een eigen Zinder 880 wil samenstellen, gaat naar zinderboats.com.

terug