X-Yachts introduceert nieuwe interieuropties voor de X performance lijn

Voor de jachten uit de Xperformance reeks van X-Yachts zijn er vanaf nu meer interieuropties mogelijk voor onder andere in de kombuis en de salon.

De keuze voor het interieur betreft de afwerking van de kasten en de romp, beide kunnen naar eigen wens in houten en/of wit oppervlak worden uitgevoerd. Hiernaast kan de gehele kombuis naar wens in hout of wit kunststof worden gekozen. Verder kan voor de grotere modellen gekozen worden voor een vaste of verschuifbare kaartentafel.

Kenmerkend voor de Xp jachten zijn de vacuüm infusietechniek als gehanteerde bouwmethode en de toepassing van een koolstofvezel kielframe. Dit gecombineerd met de bekende loden kielen en doordachte ontwerpen van X-Yachts garandeert een jacht met hoge stabiliteit, sterke constructie en indrukwekkende zeileigenschappen. Een combinatie die zowel de sportieve zeiler als het gezin zal aanstaan.

In een periode van twee jaar zal met de komst van de Xp 55 in juli 2013 de gehele lijn performance jachten vernieuwd zijn. De Xp 44 en de Xp 38 waren in 2011 de eerste schepen en zijn goed ontvangen door zowel de nationale als internationale pers (de Xp 44 is verkozen tot Hiswa zeilboot van het jaar 2012). In 2012 kwam daar de Xp 50 bij, welke direct genomineerd werd voor de European Yacht of the Year 2013 Award. Eind vorig jaar is ook de Xp 33 toegevoegd aan de serie. Dat het publiek de nieuwe modellen waardeert wordt bewezen doordat er al meer dan 100 Xp’s zijn afgeleverd vanaf de werf van X-Yachts te Denemarken.

Elke liefhebber van sportief zeilen is welkom om bij ons langs te komen voor een uitgebreide uitleg over deze schepen.

www.x-yachts.nl

terug