Vivante 50 Cabrio Cruiser: elegantie met een klassieke twist

Vivante Yachts breidt haar modellenlijn uit met de Vivante 50 Cabrio Cruiser. Het stalen motorjacht heeft een fraaie zeeg, waaiersteven, dubbele verschansing en dit keer een modern interieur met een klassieke twist. De eerste Vivante 50 CC wordt gepresenteerd tijdens de HISWA te Water van 3 tot 8 september.

De Vivante 50 CC kent door zijn lengte en breedte meerdere indelingsvarianten. Voorbeelden zijn één centrale badkamer of de douche en toilet in twee aparte ruimtes, in de stuursalon een langskombuis met een bank aan de overzijde, of extra zitbank in plaats van de kombuis. Tevens is de 50 leverbaar in de hardtop versie.
De Vivante 50 CC die gepresenteerd wordt tijdens de Hiswa te Water heeft twee hutten verdeeld over een eigenaarshut voorin met vrijstaand tweepersoons bed en een gastenhut met tweepersoons bed. Ook in dit schip in de stuursalon aan stuurboord de stuurstand met daarachter een langskombuis. Er tegenover een tweepersoons meevaardersbank met klaprugleuning en een L-bank. Anders dan we van de werf gewend zijn, heeft het schip een klassiek interieur met mahoniehout als basis, hoogglans gelakt. Wel weer in combinatie met wit beklede panelen en roestvast stalen details.

Belangrijkste technische gegevens:
Afmetingen (lxbxd): 14,95 (over alles) x 4,70 x 1,15 m
Kruiphoogte: 2,65 m (50 CC) en 2,85 m (50 HT)
Waterverplaatsing: 20 t
Dieseltank: 800 l
Watertank: 600 l
Vuilwater: 150 l
CE-categorie: B
Motorisering: Vetus Deutz DT66E
Prijs: € op aanvraag.

Vivante Yachts
T: 0515-438158 
www.vivante-yachts.nl

terug