VENO Yachting en Vripack presenteren veelzijdige 49-voeter

VENO Yachting – de jachtbouwer met de exclusieve bouwrechten van de voormalige Holterman-lijn – breidt deze lijn uit met een 49-voeter. De VENO 49 combineert de voordelen van de grotere VENO’s met dat van een schip dat net onder de 15 meter grens blijft. De nieuwe VENO is als zeewaardig rondspant jacht (CE-categorie A) compleet genoeg om het hele jaar comfortabel op te kunnen wonen, maar is óók compact genoeg om binnendoor Frankrijk af te zakken.

De VENO 49 – ontworpen door Vripack – is een ongekend compleet en veelzijdig schip. Een schip dat op-en-top het gevoel geeft van een groot jacht, maar zonder de lasten die daarbij horen, zoals net te krappe ligplaatsen, en het gedoe van benodigde vaarbewijzen en -papieren. Voor schippers is het vaak een bron van irritatie dat er veel verschillende keuringen en aanvullende papieren nodig zijn om bijvoorbeeld de Duitse rivieren te kunnen bevaren. VENO richt zich met het nieuwe schip primair op de Nederlandse en Duitse markt. De 49-voeter heeft een vanaf-prijs van 679.000 euro.

Volledig maatwerk
Het handelsmerk van VENO – volledig maatwerk (custom built)- geldt uiteraard even goed voor de VENO 49. Geen standaard werk. De klant bepaalt alles zelf: kleur, materiaal, inrichting, en zelfs de techniek aan boord.

www.veno-yachting.nl

terug