Starcruiser Premium gaat op tour

Vanaf volgende week (19 Juli) zal de Starcruiser 1100 een aantal weken door Friesland touren. U bent van harte welkom aan boord te stappen voor een kennismaking en een proefvaart met dit fantastische concept. Voor een afspraak belt u met Motorboat World 0514-569123 of belt u met de schipper (Jaap Richter) 06-53788163.

Starcuiser 1100
De Starcruiser is een ruim bemeten schip dat het echte buitenleven en vakantiegevoel direct weergeeft. De bekende grote kuipruimte van de Starcruiser met een comfortable zit voor de bijzit, de grote U-vorm bank en het wijnkoelertje bij de hand. Het is allemaal aanwezig. Beneden treft u een ruime kombuis, een grote zithoek en een douche/toilet met stahoogte.

Voor en achterin een 2-persoons slaapruimte met bedden van 2,10 mtr. Standaard is de boot met deelbare cabrioletkap uitgevoerd,. Ook is er tegen meerprijs een hardtop versie. 
 

terug