Noviteit van Flevo Marina: drijvend chalet

Flevo Marina in Lelystad heeft het reeds uitgebreide gamma van diensten en faciliteiten uitgebreid met een bijzonder product: drijvende waterchalets. Deze luxe vakantieverblijven drijven in de haven, zijn beschikbaar in zowel een 4- als 6-persoonsuitvoering en zijn te huur voor een week, midweek of weekend.

Met de ingebruikname van de waterchalets verwacht directeur Peter de Vries tegemoet te kunnen komen aan de veranderende markt. “Een goed geoutilleerde jachthaven als Flevo Marina heeft grote aantrekkingskracht op echtparen of gezinnen. Maar als je zelf geen boot meer hebt of wellicht overweegt er een te huren of aan te schaffen, dan houdt het met een rondje over de steigers of bezoek aan het restaurant wel een beetje op. Met het creëren van luxe verblijfplaatsen in de haven verwachten wij een ideale mogelijkheid te bieden om de gezelligheid te proeven van het leven aan het water. Ideaal als vader wil deelnemen aan een zeilwedstrijd of -cursus, terwijl moeder zich met de kinderen aan het strand vermaakt of een bezoek brengt aan Batavia Stad,” aldus De Vries.

Vooralsnog is het Waterschalet beschikbaar in twee types, de 4-persoons Lodge en het tot maximaal 6 personen geschikte type Flevo. Andere types zijn nog in ontwikkeling. De luxe drijvende vakantiewoningen zijn ook te koop, waarbij Flevo Marina de koper de mogelijkheid biedt om de uitvoering in overleg te bespreken. Prijzen vanaf €50.000. In de eerste fase zullen zeven Waterchalets een plaatsje krijgen in de haven. De Vries is ervan overtuigd dat het Waterchalet concept met enthousiasme zal worden ontvangen, gelet op het grote aantal reserveringen dat hij reeds mocht boeken zonder daadwerkelijk ruchtbaarheid aan dit initiatief te hebben gegeven. Flevo Marina realiseert het project in samenwerking met leverancier Bestmarine. Prijzen (in het laagseizoen) vanaf € 125,00 per nacht. De huur van een lakenpakket (bestaande uit beddengoed en handdoeken) à € 13,00 p/p is verplicht.

Specificaties
4-persoons type Lodge heeft een woonoppervlakte van 25m2 en beschikt over twee slaapkamers waarin een tweepersoonsbed respectievelijk stapelbed te vinden is. Het gelijkvloerse chalet is voorzien van verwarming voor jaar rond gerieflijk recreëren. De inrichting is luxe en zeer compleet met onder andere een ruime woonkamer met bank, televisie en zithoek. De badkamer is voorzien van een ruime douche, een wastafel en een toilet. Daarnaast beschikken de gasten over een compleet (met inventaris) ingerichte keuken met een vierpits gasfornuis. Waterchalet type Lodge heeft voorts de beschikking over een ruim terras met bijbehorend luxe terrasmeubilair.

Type Flevo kenmerkt zich door een woonoppervlakte van 28m2 en is geschikt voor een gezelschap tot zes personen. De tweede slaapkamer is uitgerust met twee eenpersoonsbedden. Desgewenst kunnen in het woongedeelte op eenvoudige wijze twee extra slaapplaatsen worden gecreëerd. In dit type Waterchalet is één huisdier aan boord toegestaan. Alle waterchalets bieden vrij uitzicht op de moderne jachthaven. Voor meer informatie of boekingen: www.flevomarina.com

terug