Mercury Days 2013: 7 september 2013 in Well – Leukermeer

Na het succes van vorig jaar zijn wij trots om u het event Mercury Days 2013 aan te kondingen. Het event zal plaatsvinden op zaterdag 7 september 2013 in Well – Leukermeer (Limburg / Nederland). Deze locatie hebben we gekozen op basis van de goede bereikbaarheid, de aanwezigheid van een grote haven, een snelvaartzone en de centrale ligging tussen België, Nederland en Duitsland.

De doelstelling blijft gelijk, mensen aantrekken tot de watersport door hen de mogelijkheid te geven om een plezierige dag aan of op het water door te brengen. Met of zonder eigen boot uitgerust met Mercury of Mercruiser motoren. Een ideale gelegenheid om gelijkgezinden te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, informatie te verkrijgen, andere boten te testen of gewoonweg lekker te genieten. Kortom een ontspannende dag met de Mercury familie. Een sterk idee, is vorig jaar gebleken, om zowel nieuwe als bestaande klanten onze Mercury producten te laten ervaren en aan ons te binden.
Dit jaar willen we nog meer testboten in het water leggen en door de nabijheid van de snelvaartzone zullen we een maximaal aantal bezoekers de kans kunnen geven om watersport aan den lijve te ondervinden.

Alle watersportliefhebbers die de Mercury Days willen bezoeken, kunnen zich inschrijven op de website www.mercury-marine.eu/mercury/nl/. Zij ontvangen een gratis persoonlijke toegangskaart. Onder de aanwezigen die zich via de website geregistreerd hebben wordt er een Mercury opblaasboot 290 Adventure en een Mercury F5M buitenboordmotor verloot.unnen activiteiten en attracties verwachten  op en aan het water, zowel voor kinderen als voor volwassenen:

– Raceboten met 800pk en meer
– Workshops over propellers, SmartCraft, Axius
– Kinderanimatie (springkastelen, aquaballen, FlyBord demonstratie,  Stand-up-paddling)
– Wedstrijden en demonstraties
– Muziek, eten en drinken

Het evenement vindt plaats op zaterdag  7 september 2013 vanaf 11.00 uur in  Well (Leukermeer) – Nederland.

terug