Grote drukte verwacht op de Gebruikte-Botenbeurs Hoorn

Nog 4 weken aftellen tot de grootste gebruikte-botenbeurs van Nederland plaatsvindt, op 23, 24 en 25 augustus in de oude binnenhavens van Hoorn. De organisatie verwacht
dat meer boten dan voorheen verkocht worden, nu het prachtige zomerweer tot een opleving van de watersport leidt. Bovendien zijn er dit jaar veel attracties voor de tienduizenden bezoekers. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden om meteen na de vakantie hun boot te verkopen. 

Het koude voorjaar deed de watersport laat op gang komen. Maar het stralende zomerweer leidt nu al een maand lang tot zichtbaar grotere drukte op het water dan vorig jaar. Dat is goed voor de bootverkopen. De deelnemers aan de Hoornse botenbeurs rekenen op extra veel toeloop van mensen die hun eerste boot komen kopen of overstappen naar een grotere. Het aantal inschrijvingen tot op heden is gelijk aan vorig jaar, maar de organisatie verwacht komende week extra veel last minute-boekingen door bedrijven en particulieren die van deze opleving profiteren. Denise Louman van de organisatie zegt: “Dit is het ideale moment om de boot te verkopen. De prijzen zijn gedaald in
de afgelopen jaren, mensen willen dichter bij huis recreëren en hoe geniet je nu beter van ons mooie land dan op een boot. Meld uw boot aan om van de verkoopkans te profiteren op www.gebruiktebotenbeurs.nl.”

Nieuw dit jaar is de Godevaert-Sloepensteiger speciaal voor open motorboten. Ook nieuw zijn de tenten voor productverkopers. Hiernaast heeft de organisatie besloten tot een compleet cultureel entertainment-programma op het centraal in het beursgebied gelegen Baatland, met onder andere optredens van artiesten en culinaire proeverijen.

terug