Dealership Dragonfly Trimarans overgenomen

Het bekende Deense merk Dragonfly Trimarans wordt sinds 1 juli 2013 vertegenwoordigd door Dragonfly Trimarans Benelux in IJmuiden. Dean Hennevanger, ontwerper en mede-eigenaar van de bekende Saffier-werf, is het aanspreekpunt voor bestaande en toekomstige relaties.

,,Ik vond Dragonfly Trimarans al jaren een mooi merk’’, aldus Dean Hennevanger. ,,De kwaliteit is van een hoog niveau, het is een doordacht concept en het maakt helemaal waar wat men erover zegt. De trimarans bereiken snelheden tot 20 knopen terwijl je aan boord toch een veilig en comfortabel gevoel hebt. Dat spreekt mij enorm aan. Als ontwerper zie ik hoe goed Dragonfly gebouwd is. Daar komt bij dat onze wateren zich bij uitstek lenen voor dit type schip. Noordzee, Waddenzee, IJsselmeer of de Friese meren, een trimaran doet het overal goed.’’

Dragonfly Trimarans Benelux staat van 3 tot en met 8 september met de DF 28 Sport en de DF 32 Touring op de HISWA te water in Amsterdam (stand G11).

Voor meer informatie, afspraak voor bezichtiging of proefvaart kunt u contact opnemen met Dragonfly Trimarans Benelux, Rondweg 18a, 1976 BW IJmuiden, telefoon +31 (0) 255 512 860 of e-mail info@dragonflytrimarans.nl. Zie ook www.dragonflytrimarans.nl.

terug