Vinea Zeilscholen & Bovelander Hockeykampen gaan deze zomer unieke samenwerking aan

Vinea Zeilscholen en Bovelander Hockey bundelen hun kennis en expertise en gaan een bijzondere samenwerking aan. Deze zomer wordt gedurende twee weken een exclusief kamp aangeboden waarbij kinderen van 10 tot 16 jaar leren zeilen én hockeyen op een prachtige locatie in Langweer, FL. Onder  de naam Vinea zeilscholen & Bovelander Hockeykamp vindt het combikamp deze zomer voor het eerst plaats.

Het combikamp waarbij kinderen leren zeilen én hockeyen is ontstaan uit een partnership tussen de twee marktleiders van zeil- en hockeykampen. Beide partijen staan voor kampen waarbij plezier en leren voorop staan en er voldoende ruimte is voor ontspanning. Floris Jan Bovelander: “Wij zagen in deze samenwerking een kans om onze hockeyers ook met zeilen in aanraking te laten komen. Kinderen hoeven nu niet meer te kiezen uit een hockey of zeilkamp.—- ’Mijn dochter is onlangs  op zeilkamp geweest én is fanatiek hockeyer, zij vindt deze combinatie geweldig.”

Kinderen gaan ‘s ochtends het water op en krijgen les in zeilen of windsurfen in een Valk, Laser Pico, Splash, Topaz Tres of windsurfen. Een watersportprofessional van grote naam komt langs om de cursisten workshops en clinics te geven. Tijdens het hockeyprogramma worden de nieuwste internationale technieken, tactieken en trucs geleerd in uitdagende oefeningen en wedstrijdvormen toegespitst op elk niveau. Naast de toptrainers zal een Gouden Olympiër een spetterende masterclass  komen geven. De combinatie van hockey en zeilen vervult voor een grote groep sportieve kinderen een ideale invulling aan een zomerkamp.

Vincent de Heer, directeur zeilscholen.nl” Bovelander heeft een zeer respectabele reputatie opgebouwd onder hockeyers in Nederland en heeft met Floris Jan Bovelander & Jeroen Bovelander aan het roer ook echt de expertise in kwalitatieve hockeyprogramma’s en zij bieden de beste trainers. Wij zijn er trots op om met Bovelander een fantastisch combikamp van ongekende kwaliteit aan te bieden!”

Vinea zeilscholen & Bovelander Hockeykamp
In de week van 28 juli t/m 3 augustus en de week van 4 t/m 10 augustus is het combikamp te boeken. De prijs is €595 en is een 7-daags kamp , inclusief het hele zeil- en hockeyprogramma, overnachtingen, kamptrui, eten & drinken op een mooie accommodatie in Langweer. 
Voor extra info: www.zeilscholen.nl en/of  www.bovelander.nl

terug