Open dagen Jachtmakelaardij Zwartsluis op 15 en 16 juni

De vereniging Schepenkring Jachtmakelaars is een van de grootste Jachtmakelaardij organisaties in Europa. Schepenkring Jachtmakelaars vindt u in Lelystad, Zwartsluis, Warten, Zeewolde, Kortgene, Roermond en Lathum en zijn daarmee regionaal verspreid over het gehele land. De verkoopactiviteiten vinden echter wereldwijd plaats, zodat een groot internationaal kopers-publiek haar weg naar de vestigingen vindt.

Een Schepenkring Jachtmakelaar biedt de beste verkoopkansen voor een schip door het full-service pakket met advertenties en internet, eigen verkoophavens, EMCI gecertificeerde jachtmakelaars, en –unique selling point- het netwerk van 7 vestigingen met een aanbod van 400 á 500 geselecteerde jachten.
De in 1988 opgerichte vereniging bestaat in 2013 25 jaar.  Dit jubileum is een bijzondere prestatie waar wij trots op zijn en alle reden dit jaar groots uit te pakken.
Het werd hoog tijd eens een nieuw en bij deze tijd passend logo in te voeren. Daarnaast is de succesvolle internetsite www.schepenkring.nl uitgebreid met een – bij een Duitse provider draaiende – Duitse versie www.schepenkring.de, en is er een mobiele versie van de site gelanceerd: http://m.schepenkring.nl/. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een Schepenkring-app.

Schepenkring Jachtmakelaardij Zwartsluis houdt 15 en 16 juni van 10.00 tot 16.00 uur open dagen, waar U een kijkje in de keuken van onze Jachtmakelaardij kunnen nemen en genieten van een uitgebreid programma aan acties en uiteenlopende activiteiten zoals: botenshow, (live)- muziek, visrokerij, presentaties van collega-watersport bedrijven, proef-en rondvaarten, terras, verzekeringen en demonstraties.

Meer informatie over de botenshow van Schepenkring Zwartsluis en alle activiteiten op de ZWARTSLUIS-pagina op: www.schepenkring.nl

terug