Linssen Yachts verkoopt 19 nieuwbouwboten

In juni 2012 meldde Linssen Yachts “Na een terughoudend begin van 2012 heeft Linssen Yachts in de maand mei maar liefst twintig jachten aan eindverbruikers verkocht.” Twaalf maanden later heeft de werft uit Maasbracht dit ongekende succes bijna weer geëvenaard. Niet minder dan negentien nieuwbouwopdrachten konden in de maand mei worden genoteerd. Een sterk staaltje in de jachtbouw!

“We merken meer en meer dat onze klanten steeds meer letten op de beste prijs-kwaliteitsverhouding, vaareigenschappen en de waardevastheid. Doordat de beursresultaten nog steeds tegenvallen en de rentepercentages zelfs onder het inflatieniveau staan, zoeken ze naar waardevaste investeringen.” Aldus Yvonne Linssen. “Met onze eigen evenementen zoals de Linssen In Water Boat Show in mei en onze proefvaardagen op zee in Blankenberge in juli, kunnen we onze klanten van al deze aspecten overtuigen.”

Daarnaast bestaat de Linssen ‘9’-serie inmiddels 9 jaar. Met de introductie in 2004 werd de markt voor stalen jachtbouw opgeschud door de uitgekiende Logicam-seriebouw en de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Dit jubileum is voor de werf reden om twee limited-editions uit te brengen van de Grand Sturdy 34.9 en 40.9 AC. Waardevolle en waardevaste jachten met een complete specificatie tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

“Dit uitstekende resultaat en een verder goed verlopen eerste halfjaar geven ons de mogelijkheid om ook in de toekomst te blijven innoveren en aan nieuwe producten te werken.” vervolgt Yvonne Linssen.

www.linssenyachts.com

terug