Alle vaartberichten en stremmingen in een handige App

Goed voorbereid het water op om te genieten van de watersport. De ANWB Waterkampioen helpt daar graag bij en biedt alle vaartberichten en stremmingen aan op een handige app voor Apple en Android toestellen, smartphone én tablet.

Plan je een vaartocht, dan wil je graag weten welke stremmingen je kan verwachten op de route. Zijn er wellicht bruggen en of sluizen die tijdelijk niet of beperkt in bedrijf zijn? Bekijk alle actuele scheepvaartberichten en stremmingen in deze app in kaart- én sattelietweergave en als lijstweergave. Van elke stremming wordt gedetailleerde informatie gegeven. Zo weet je altijd de actuele situatie en hoe en waar je moet omvaren.

Laat je niet verrassen door een brug of sluis op jouw route die buiten bedrijf is en gebruik deze handige Waterkampioen App.

Over deze app
-Voor Apple en Android
-Eenmalig aankoopbedrag €1,79
-Deze app bevat alle scheepvaartberichten en stremmingen van de Nederlandse binnenwateren die ANWB Waterkampioen dagelijks ontvangt van Rijkwaterstaat en lokale overheden

Meer informatie op www.anwbwatersport.nl/stremmingen

terug