YachtFocus Media promoot Nederlandse jachtbouw met Engelstalig jaarboek SuperBoats Holland Guide 2014

Om de Nederlandse botenhandel op weg te helpen introduceert YachtFocus Media deze zomer een glossy jaarboek. In de ‘SuperBoats Holland Guide 2014’ worden de grote spelers op de Nederlandse markt verenigd. De verspreiding van het boek vindt exclusief plaats op de internationale beurzen in Cannes, Hamburg en Düsseldorf. Bezoekers van deze beurzen krijgen het boek gratis mee in ruil voor hun contactgegevens.

Steeds vaker horen jachtwerven dat er verkoopkansen in het buitenland liggen. Daar waar de Nederlandse consument de hand op de knip houdt, geven onder meer Duitsers, Scandinaviërs en Oost-Europeanen hun geld graag uit aan boten. Deze doelgroepen zijn lastig te bereiken, maar op de grotere beurzen in Europa komen de bootkopers samen. Het jaarboek is exclusief voor Nederlandse merken en biedt de Nederlandse jachtbouw de kans om op een betaalbare wijze onder de aandacht te komen. Het boek past goed bij de internationale aanpak van YachtFocus Media, dat ook de vraag- en aanbodsite www.YachtFocus.com beheert, en YachtFocus Magazine en Godevaert uitgeeft.

Glossy bewaarboek
De SuperBoats Holland Guide 2014 wordt een glossy bewaarboek geprint op luxe papier. Het boek bestaat uit Engelstalige artikelen gecombineerd met advertentiepagina’s. Werven vertellen hierin uitgebreid over hun bedrijf en de modellen voor 2014. Jachtmakelaars zullen hun veelzijdige bedrijfsactiviteiten promoten. Ook Nederlandse toeleveranciers van A-merken watersportproducten doen mee. De redactie wordt verzorgd door de beste watersportjournalisten en vertalers.

Drie grote beurzen
Voor een optimale verspreiding van de SuperBoats Holland Guide 2014 neemt YachtFocus Media deel aan drie belangrijke, internationale botenbeurzen:
– Festival de la Plaisance de Cannes – 10-15 september 2013
– Hanseboot – 26 oktober – 3 november 2013 
– Boot Düsseldorf – 18-26 januari 2014

Geïnteresseerde bezoekers van de beurzen vullen hun contactgegevens in op een formulier en krijgen de SuperBoats Holland Guide 2014 vervolgens gratis mee. Deze contactgegevens helpen de deelnemers van het boek hun doelgroep te bereiken.

Deelname
De redacteuren van de SuperBoats Holland Guide 2014 gaan deze maand aan de slag. Bedrijven kunnen zich nog aanmelden tot en met 1 juni 2013 via info@yachtfocus.com.

terug