Voor 20ste maal Blauwe vlag voor Marina Port Zelande

Lenie ’t Hart van Zeehondencrèche Pieterburen de Blauwe heeft voor de 20e keer op rij  Marina Port Zélande te Ouddorp  donderdag 16 mei onderscheiden met de (internationale) Blauwe Vlag. Peter de Regt (Haven manager) heeft de onderscheiding in ontvangst mogen nemen.

Hét ultieme kwaliteitskeurmerk voor  jachthavens, waarmee deze Ouddorpse  jachthaven, gelegen aan het Grevelingenmeer,  behoort bij de  meest duurzame, veilige, schone én gastvrije jachthavens in ons land. Marina Port Zélande is de enige jachthaven in Nederland die al zoveel jaren op rij dit internationale kwaliteitskeurmerk mag voeren.

“Een kroon op lang en veel werk. Dik verdiend, maar we weten als geen ander  dat adel verplicht”. Volgend jaar moet dit label opnieuw verdiend worden, zegt Haven manager Peter de Regt.
Focus op steigers, kades, waterrand,  sanitair, afvalinzameling, energievoorziening, watergebruik,  reddings- en blusmaterialen, waterkwaliteit, ga zo maar door. Aan niets van dit alles mag iets mankeren, aldus De Regt, om een nieuwe vlag volgend seizoen weer te garanderen.

www.mpz.nl

terug