Uitnodiging Super Van Craft Occasionshow

Tijdens de Pinksterdagen op 19 en 20 mei vindt de Super Van Craft Occasionshow plaats. Beide dagen bent u van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom op de Kniplaan 12 in Voorschoten om een zeer breed aanbod van gebruikte Super Van Craft motorjachten te bezichtigen. Door het gecombineerde aanbod van Jachtwerf Klaassen en Vink-Jachtservice treft u hier het grootste aanbod Super Van Craft motorjachten in Nederland aan.

Het aanbod varieert van een klassieke Super Van Craft 12.20 uit 1966 tot een Super Van Craft 13.20 River uit 2012. Uiteraard informeren wij u ook graag over de bouw van een nieuwe Super Van Craft en het vakmanschap waarmee wij al sinds 1935 motorjachten bouwen. Wij kijken ernaar uit om u komend weekend welkom te mogen heten. “One Day…”

Jachtwerf Klaassen B.V.
Kniplaan 12
Voorschoten, Zuid Holland 2251 AK
www.supervancraft.com

terug