Schepenkring 25 jaar (1988 – 2013)

Schepenkring Jachtmakelaars met twee vestigingen in Flevoland (Lelystad en Zeewolde) bestaat dit jaar 25 jaar, de 7 aangesloten zelfstandige ondernemingen zijn verspreid over het gehele land. Behalve in Lelystad en Zeewolde zijn er ook vestigingen in Zwartsluis, Warten, Kortgene, Roermond en Lathum.

Wij zijn de grootste jachtmakelaar organisatie in Nederland en bieden de beste verkoopkansen voor een schip door het full-service pakket met advertenties en internet, een eigen verkoophaven, EMCI gecertificeerde jachtmakelaars.

Dit jubileum  is een bijzondere prestatie waar wij trots op zijn en daarom pakken we dit jaar groot uit, met een nieuw logo en een Open Dag in alle vestigingen waarop geïnteresseerden een kijkje in de keuken van onze Jachtmakelaardij kunnen nemen.

Het jubileum in Lelystad wordt samen gevierd met het 15 jarig bestaan van DEKO Marine en de daar gevestigde bedrijven: Schaap Ship Care, Dulon Yachtservice, Burg Jachtverhuur,  Suydersee Verzekeringen en Bistro Jan Goos. Voor het programma van Zeewolde en de overige vestigingen staat alle informatie op www.schepenkring.nl

terug