Opening Yachtclub Heeg

Yachtclub Heeg opent op 15 juni 2013 om 14.00 uur zijn deuren voor iedereen. Voor clubleden zullen verschillende exclusieve motorjachten, luxe sloepen, prachtige zeilboten en carbon catamarans klaar liggen voor gebruik. Yachtclub Heeg verwelkomt iedereen graag in het schitterende loungecafé met lokale specialiteiten en een mooi glas wijn. Yachtclub Heeg staat garant voor een heerlijke middag op of aan het Friese water met uw familie, vrienden of uw zakelijke contacten. De Yachtclub is na de opening exclusief toegankelijk voor leden en hun (zakelijke) relaties. Zaterdag 15 juni vanaf 14.00 uur is dus de uitgelezen mogelijkheid om de nieuwe Yachtclub als niet lid te bezichtigen. Binnen de Yachtclub zijn er drie soorten lidmaatschap: YH Membership, YH Premium Membership en YH Business Membership. Voor meer informatie over de Yachtclub Heeg, de opening en de aanmeldingsprocedure zie: http://www.yachtclubheeg.nl/

terug