Grouwstervlet overgenomen door Bert van der Meer en Rita Kuipers

Na 35 jaar is de Grouwstervlet nog steeds een klassieker zonder concessies. Fedde van der Werf is in 1978 begonnen met het ontwikkelen en de bouw van de eerste Grouwstervlet. Anno 2013 staat bouwnummer 88 op stapel.

In de loop der jaren heeft Fedde het concept grouwstervlet continu doorontwikkeld. Gebruikmakend van de nieuwste technieken en inspelend op de wens van de klant. Niet alleen werden de schepen groter, maar vooral ook beter.

In 2009 is Bart van der Meer toegetreden als compagnon van Fedde van der Werf en is Rita Kuipers verantwoordelijk geworden voor de administratie. Na drieenhalf jaar samenwerking heeft Fedde besloten het stokje over te dragen aan Bart en Rita. Dit duo zal haar uiterste best doen de werf op de vertrouwde wijze voor te zetten.

www.grouwstervlet.nl

terug