Direct weer het water op met het Delta Lloyd Schadeherstelnetwerk voor pleziervaartuigen

Delta Lloyd introduceert bij de start van het watersportseizoen een nieuwe service: Direct weer het water op met het Schadeherstelnetwerk voor pleziervaartuigen. De verzekeraar heeft daartoe afspraken gemaakt met een landelijk netwerk van gerenommeerde bootschadeherstelbedrijven in Nederland. Alle klanten met een bootverzekering van Delta Lloyd kunnen gebruik maken van deze service. Zij hebben daardoor profijt van een snelle reparatie bij schade aan hun boot en een garantie van twee jaar op de reparatie. De klanten worden volledig ontzorgd bij de financiële afwikkeling van schades.

De schadeherstelbedrijven waarmee Delta Lloyd een samenwerkingsovereenkomst heeft afgesloten, voldoen aan de hoge eisen die Delta Lloyd stelt aan haar dienstverlening. Zo kunnen klanten rekenen op 24 uur per dag hulp van de vaartuigenhulpdienst. Het herstelbedrijf kan direct beginnen met de reparatie en hoeft niet op een expert te wachten. Bovendien kunnen klanten gebruikmaken van reparatie op locatie of een haal- en brengservice op elke locatie in Nederland. Op deze wijze garandeert Delta Lloyd dat haar klanten zo snel mogelijk hulp ontvangen bij schade.

Rene Kruijs, directeur Particulier Schadebedrijf Delta Lloyd: “Als je schade hebt tijdens het vaarseizoen, wil je niet te lang wachten op een reparatie. Wij willen juist op zo’n moment het onderscheid kunnen maken door snelle reparatie en goede service voor onze klanten. Met het nieuwe schadeherstelnetwerk kunnen wij onze beloften nog beter waarmaken, als het gaat om onze dienstverlening.”

Ook de herstelbedrijven hebben één vast aanspreekpunt bij Delta Lloyd waardoor de financiële afhandeling van schades van Delta Lloyd verzekerden snel en efficiënt kan verlopen.

Meer informatie is te vinden www.deltalloyd.nl/bootverzekering

terug