Culinair publieksevenement tijdens Delta Lloyd North Sea Regatta

North Sea Kitchen, het nieuwe culinaire publieksevenement tijdens de Delta Lloyd North Sea Regatta, kan rekenen op deelname van Herman den Blijker. De chef-kok zal tijdens het culinaire evenement in het pinksterweekend van 17 tot en met 20 mei ‘Patatjes Stoofvlees’ en zelfbereide kroketten en bitterballen aanbieden.

Het evenement zal op 17 mei door niemand minder worden geopend dan Iens Boswijk, oprichter van het bekende culinaire platform iens.nl. Verschillende topkoks en restaurants zullen aan de Scheveningse kade (Hellingweg) hun gerechten presenteren. Herman den Blijker zal zijn kookkunsten vertonen van vrijdag tot en met zondag.

Van vrijdag tot en met maandag kan men genieten van culinaire hoogstandjes van Asian Glories, Toko Oen, The Harbour Club, Biologische keurslager Ruud de Ruijter, Wood Pizza, Wheely Good Food en It Rains Fishes. Daarnaast komt er een gevarieerd muziekprogramma en worden er in de haven diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen. Voor meer informatie: www.dlnsr.nl.

Gedurende het hele pinksterweekend is North Sea Kitchen gratis toegankelijk en kan men genieten van de sfeer in de haven, muzikaal entertainment, diverse (kinder)activiteiten en een gevarieerd aanbod van de deelnemende restaurants: van een betaalbaar goed glas wijn en de mooiste oesters, tot het beste patatje met mayonaise met een ijskoud biertje.

Over North Sea Regatta en North Sea Kitchen
De Delta Lloyd North Sea Regatta is het grootste zeilevenement aan de Nederlandse kust. Op 7 mei is gestart met de traditionele Vuurschepenrace tussen Scheveningen en het Engelse Harwich en tijdens het pinksterweekend, van 17  tot en met 20 mei, starten de zeilwedstrijden voor de Scheveningse kust. Op verschillende banen direct voor de kust van Scheveningen wordt door meer dan 2.500 zeilers gestreden om de prijzen, waarbij er dagelijks meerdere wedstrijden worden gevaren. Ook zullen deelnemers vanaf het strand gaan kiten, als nieuwste discipline. Dit jaar wordt North Sea Kitchen in de Scheveningse haven (Hellingweg) toegevoegd aan het evenement, waarbij verschillende top koks en restaurants hun kookkunsten en gerechten zullen presenteren. Ook aan een gevarieerd muziekprogramma en diverse activiteiten voor kinderen is gedacht. Voor meer informatie: www.dlnsr.nl

terug