Cruising Home: een nieuwe, duurzame en veilige manier van watersport

Cruising Home is een 100 % groene veilige varende woning, zonder uitstoot van schadelijke stoffen en voorzien van elektromotoren met de nieuwste technologische ontwikkelingen. De voortstuwing is namelijk elektrisch en de Cruising Homes zijn voorzien van zonnepanelen en opgebouwd uit duurzame materialen. De Cruising Home is makkelijk te varen door middel van joystickbesturing en met behulp van de elektrische sputpaal ligt u overal zo veilig als een huis. Door de slimme bouwformule en CE-normering is geen bouwvergunning vereist en mogen de Cruising Homes tegen de natuurstrook aan liggen. De Cruising Home heeft bovendien de status vaartuig, met alle belastingvoordelen van dien.

De eerste Cruising Home wordt op 15 Juni 2013 om 14.00 uur gepresenteerd in Heeg, Friesland bij de Yachtclub Heeg. Hier is ook de eerste Plug & Play locatie gerealiseerd waar de Cruising Homes komen te liggen.

Dit gehele duurzame project valt onder het ‘Happy Energy’-label met ondersteuning van Nederlands eerste astronaut Wubbo Ockels. Voor meer informatie over Cruising Home zie: www.cruisinghome.nl

terug