Contest Meeting Zeeland 2013 in Marina Port Zélande van 21 – 23 juni

Dit jaar organiseert For Sail Yachtbrokers alweer de 3e Fyffes Contest Meeting Zeeland in Marina Port Zélande. Het evenement wordt gehouden op 21 en 22 juni 2013. Tijdens de eerste en tweede editie hebben de deelnemerers (ondanks de harde wind en de regen) twee geweldige weekenden gehad. Ook dit jaar doet de orgaisatie (mede dankzij een aantal sponsoren) er alles aan om een succesvol en tevens gezellig evenement van te maken. Én de weersverwachting ziet er goed uit.

Inmiddels druppelen de inschrijvingen al binnen voor de derde editie van de Fyffes Contest Meeting Zeeland, variërend van een Contest 33 tot een Contest 55CS. Maar For Sail Yachtbrokers verwacht dat meer Contest-eigenaren zich zullen melden om te komen meegenieten van dit geweldige evenement.

Zo kunt u naast de wedstrijden genienieten van alle gezelligheid, heerlijke hapjes en drankjes. Extra’s van dit jaar zijn; deelname aan Mini-RIB races, Duik cursus, S.U.P. (Stand Up Paddle) cursus en op zondag deelname aan Beach Bootcamp en Blo-Karten op het Noordzee strand.

Het weekend na deze Fyffes Contest Meeting Zeeland (28 en 29 juni) wordt op de Brouwersdam Concert at Sea georganiseerd. Uw Contest kan tot 24 juni gratis in Marina Port Zélande afgemeerd blijven en vanaf 24 – 30 juni krijgt u  50% korting op het havengeld! Kijk hier voor meer informatie over Concert at Sea.

Rens, Saskia en ik zijn druk bezig met alle voorbereidingen. Voor de winnaars hebben we een aantal leuke prijzen aangeboden gekregen. Ook dit jaar zal Stichting Grevelingen Cup, onder leiding van Harry Blom en Andre Vermaat, de wedstrijden begeleiden. Harry en Andre kunnen niet wachten om het eerste startsein te geven! Onze “Beken of Cowes”, fotograaf Hugo Jongebreur, zal alle deelnemende Contesten weer van alle kanten met zijn camera gaan vastleggen.

Voor meer informatie kunt u de website www.contestyachtszeeland.nl  bezoeken, welke vanaf 01-06-2013 up-to-date is.

terug