C-Yacht opent haar deuren in België, Luxemburg en Frankrijk

Met ingang van dit voorjaar 2013 breidt C-Yacht haar verkoopactiviteiten uit naar onder meer België, Luxemburg en Frankrijk. Vanaf dit voorjaar starten de Belgische Luc Raeckelboom samen met Laetitia den Brouwer een nieuw steunpunt van de C-Yacht zeiljachten voor de Belgische, Luxemburgse en Franse markt onder de naam Be-Lux C-Yacht.

Beide partijen zien veel voordelen bij de nieuwe samenwerking. Jan Muller, directeur C-Yacht: “Deze stap is een logisch vervolg van de groeidoelstellingen van de werf. We merken de laatste jaren dat er meer en meer interesse komt voor onze schepen vanuit onze zuiderburen. We willen uiteraard de bekende service- en kwaliteitsstandaard van C-Yacht ook in het buitenland op een hoog niveau behouden voor onze klanten, dat gaat deze samenwerking mogelijk maken”.

Luc Raeckelboom en Laetitia den Brouwer zijn geen onbekenden in de watersport. De ruime ervaring van de Nederlandse Laetitia Brouwer en de Belgische Luc Raeckelboom sluiten naadloos aan bij de werkwijze van C-Yacht. “Service en adviseren is ons handelsmerk”, aldus de enthousiaste Luc Raeckelboom.

De verkoop en service activiteiten van C-Yacht blijven op de bekende centrale locatie met showroom aan de IJsselmeerdijk 2 in Lelystad. Hier heeft C-Yacht altijd een groot aantal nieuwe schepen in de showroom staan en aan de C-Yacht steiger afgemeerd liggen. Aan de steiger liggen ook altijd groot aantal geselecteerde jonge C-Yacht en Compromis occasions. Proefvaren met nieuwe schepen is altijd mogelijk op afspraak.

Contactgegevens:

C-Yacht Be-Lux
(België + Luxemburg)
Bezoekadres:
IJsselmeerdijk 2 (Flevo Marina TC)
8221 RC Lelystad
Tel: +32 (0)473 75 34 29
www.c-yachts.com

terug