Bardahl is toeleverancier van Botenwacht Nederland

Bardahl is verheugd te melden dat Botenwacht Nederland BV ervoor gekozen heeft Bardahl te kiezen als leverancier voor alle smeermiddelen.

Bardahl, meer dan 70 jaar ervaring met smeermiddelen en olie-en brandstoftoevoegingen, is een aantal jaar geleden in de Marine sector begonnen met de verkoop van brandstofadditieven om problemen in de dieselbrandstof te voorkòmen én op te lossen. Inmiddels zijn vele jachthavens en botenbezitters ervan overtuigd dat gebruik van BDC (ter voorkoming van bacteriegroei) en Grotamar 71 (biocide die bacteriën doodt) doeltreffende oplossingen zijn.

Bardahl heeft het Marine assortiment begin dit jaar uitgebreid met een complete lijn Nautic smeermiddelen; outboard-en inboard motoroliën en diverse staartstuk-transmissie oliën. Het gamma voor de Nautic lijn is gecompleteerd met diverse additieven en boat care producten als een botenreiniger, waterproofspray, leder crème etc.

Enkele jaren geleden was bacteriegroei in brandstoftanks van boten nog een enkel incident. Tegenwoordig is bacteriegroei een veel voorkomend probleem dat vervelende gevolgen kan hebben. Door deze problemen kwam Botenwacht Nederland in contact met Bardahl.

Botenwacht verleent pechhulp welke bestaat uit reparatie aan onvoorziene technische storingen aan voortstuwing en/of stuurinrichting van het vaartuig. Hiervoor werken zij samen met jachtservicebedrijven door heel Nederland.

Meer info via:
www.bardahl.nl en www.botenwacht.nl

terug