25 mei: Open Dag bij Consonant Yachts

De sneeuwbuien trotserend, hebben vooral pure belangstellenden de Occasiondagen van Consonant Yachts op 29 en 30 maart jl. bezocht. Daar hebben zij geen spijt van gehad. In plaats van op beurzen, waar je slechts vluchtig een boot mag bekijken en vaak afgescheept wordt met een snel verkooppraatje, kregen de belangstellenden bij Consonant het volle pond aan aandacht, uitleg en alle mogelijkheden om de schepen uitgebreid te bezichtigen.

Aanvullende informatie ontvingen zij van Kustereigenaren, die uit eigen ervaring konden vertellen over hoe prettig een  Kuster vaart. De belangstellenden kregen ook antwoord op tal van praktische vragen, zoals over gebruikskosten (verzekeringen, ligplaats, etc.), onderhoudskosten en andere mogelijkheden (winterstalling, onderhoud, etc.) die de werf heeft te bieden. Juist dit persoonlijke contact werd zeer gewaardeerd en gaf de gegadigden het gevoel van vertrouwen. In een aantal gevallen zelfs zoveel, dat er twee Kusters op deze dagen zijn verkocht en over een derde nog wordt onderhandeld. Kortom, de Occasion Dagen van Consonant Yachts waren succesvol voor kopers, verkopers en de werf.

Open Dag: zaterdag 25 mei a.s.
Heeft u de Occasion Dagen misgelopen, dan krijgt u nu een tweede kans. Op zaterdag 25 mei houdt Consonant Yachts van 10.00 uur tot 17.00 uur  Open Dag. Die Open Dag is niet alleen om de werf te bekijken, er zijn ook nog occasions voor handen, waaronder een gebruikte Kuster A-38 waarop garantie zit. En bij welke werf krijgt u dat nog? U bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 25 mei a.s. te komen kijken, vragen te stellen en informatie te vergaren… en misschien de boot te vinden waar u al zo lang van droomt…!

Nijverheidsweg 35, Vriezenveen
T: 0546-564561
www.kuster.nl

terug