24 en 25 mei OpenHuis dagen Far East in Huizen

Dit jaar wordt een serie OpenHuis dagen met alle modellen van Far East georganiseerd. Dit zal gebeuren in het nieuwe Far East Experience Center.

In dit center zullen alle Far East boten liggen om mee te proefzeilen. Ook alle openzeilboten zullen hier gedurende het gehele jaar te zien zijn.

Far East meldt: “Op 24 en 25 mei bent u van harte welkom in Huizen. Daar kunt u de Fareast 18 en Fareast 26 aan wal, maar ook in het water bewonderen. Indien u interesse heeft om een stukje met één van de boten te gaan zeilen kunnen we dat dan ook direct inplannen. Graag horen wij dat dan wel even vooraf. De bekende jachtontwerper Maarten Voogd, huisontwerper van o.a. de Far East zeiljachten geeft beide dagen een boeiende lezing over de jachtbouw bij Far East in China. Maarten zal u uitleggen en laten zien waarom de bouwers van Far East hun tijd zo ver vooruit zijn. De kwaliteit van de boten ligt op een hoog niveau. U krijgt uitgelegd waarom de prijs van deze boten echter op een laag niveau ligt.

Daarnaast zullen er onder andere presentaties gehouden worden op het gebied van fractional ownership. Deze moderne manier van bootbezit is steeds meer in opkomst en biedt de mogelijkheid voor particulieren om tegen lage maandlasten deeleigenaar van een boot te zijn. Tijdens de OpenHuis dagen zullen ook de Optimisten en de Fareast 11 getoond worden. Als het weer het toe laat kan de jeugd zelfs een rondje met de Optimisten gaan zeilen. Aan wal zal er ook het een en ander voor de jeugd georganiseerd worden.

Daarnaast kunt u bij ons de hele dag genieten van een drankje en een hapje. Wij hopen u te mogen begroeten in Huizen, op 24 en 25 mei tussen 11.00 uur en 21.30 uur. Mocht u verhinderd zijn op deze dagen of niet kunnen wachten om de boten te zien dan bent u van harte welkom vanaf 19 april op het nieuwe Far East Experience center in de Huizer marina.”

Far East Experience center
Huizer marina
Ambachtsweg 59
1271 AL Huizen
tel. 035 5251159

terug